RCEP Mataupu Faavae o le amataga ma le faʻaaogaina

RCEP Mataupu Faavae o le amataga ma le faʻaaogaina

O le RCEP na faalauiloa e atunuu e 10 ASEAN i le 2012, ma o loo aofia ai nei atunuu e 15 e aofia ai Initonesia, Malaysia, Filipaina, Thailand, Sigapoa, Brunei, Cambodia, Laos, Myanmar, Vietnam ma Saina, Iapani, Korea i Saute, Ausetalia ma Niu Sila.O le maliega tau fefa'ataua'iga saoloto o lo'o fa'amoemoe e fausia se maketi e tasi e ala i le fa'aitiitia o pa'u o le tau ma le le fa'atau, ma le fa'atinoina o ni tau e leai ni tau i oloa na afua mai na fefa'ataua'i i totonu o atunu'u o lo'o ta'ua i luga, ina ia fa'alauiloa atili ai le vavalalata o fefa'ataua'iga o oloa i le va o atunu'u o le atunu'u.

Mataupu faavae:

O le faaupuga "oloa na afua mai" i lalo o le Maliega e aofia uma ai "oloa na maua atoa pe gaosia i totonu o se Sui Usufono" poʻo "oloa na gaosia atoa i totonu o se Sui Usufono e faʻaaoga ai mea na afua mai i se tasi pe sili atu Sui" ma tulaga faʻapitoa "oloa na gaosia i totonu o se Sui Usufono. fa'aaogaina mea e ese mai le amataga, i lalo o tulafono fa'apitoa o le amataga o le oloa".

 

O le vaega muamua o le mauaina atoa po'o oloa gaosia, e aofia ai mea nei:

1. La’au ma mea toto, e aofia ai fuala’au ‘aina, fugala’au, fuala’au ‘aina, la’au, limu, sigi ma la’au ola, toto, selesele, tau pe aoina i le Pati.

(2) Manu ola na fananau ma tausia i totonu o le Vaega Fa'akonekarate

3. O oloa e maua mai i manu ola o lo'o teuina i totonu o le Vaega Fa'akonekarate

(4) O oloa e maua sa'o i lena Itu e ala i le tulituliloaina, maileia, fagogota, faatoaga, fagota, aoina po o le pueina.

(5) O minerale ma isi mea faanatura e le o aofia i totonu o parakalafa (1) e oo i le (4) ua aumaia pe maua mai i le eleele, ogasami, alititai po o le alititai i lalo o le Vaega Faaupufai.

(6) Igoa o le gataifale ma isi meaola o le gataifale ua ave e vaa a lea Itu e tusa ai ma tulafono faava o malo mai ogasami maualuluga po o le sone tau tamaoaiga e iai le aia tatau a lea Itu e atinae ai.

(7) O oloa e le o aofia i totonu o le parakalafa (vi) na maua mai e le Itu Faaupufai po o se tagata o le Vaega Faaupufai mai ogasami i fafo atu o le sami teritori o le Itu, o le alititai po o le eleele i lalo o le alititai e tusa ai ma tulafono faava o malo.

(8) O oloa ua gaosia pe gaosia i luga o le vaa gaosi a le Vaega Faakonekarate e na o le faaaogāina lava o oloa o lo o taua i lalo o le parakalafa (6) ma le (7)

9. O oloa e ausia tulaga nei:

(1) O otaota ma otaota na gaosia i le gaosiga po o le taumafaina o lea Itu ma e talafeagai mo le lafoaia po o le toe maua mai o mea mata;masalo

(2) O oloa fa'aaogaina e aoina mai i lea Vaega Fa'akonekarate e talafeagai mo na'o le lafoaia o otaota, toe maua mai o mea mata po'o le toe fa'aaogaina;ma

10. O oloa na maua mai pe gaosia i totonu o le Sui Usufono na'o le fa'aaogaina o oloa o lo'o lisiina i lalo o le parakalafa (1) i le (9) po'o a latou mea e maua mai ai.

 

O le vaega lona lua o oloa na gaosia e faʻaaoga ai naʻo mea muamua:

O lenei ituaiga o oloa o se loloto patino o le filifili alamanuia (upstream raw material → intermediate products → downstream finish products), o le gaosiga o gaosiga e manaʻomia e teu faʻafaigaluega i le gaosiga o oloa vavalalata.Afai o meafaitino mata ma vaega o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o le oloa mulimuli e mafai ona maua mai le RCEP, o lona uiga o le oloa mulimuli o le a mafai foi ona maua le RCEP.O nei mea mata'utia po'o vaega e mafai ona fa'aogaina mea e le o ni fa'apogai mai fafo atu o le eria RCEP i a latou lava fa'agasologa o le gaosiga, ma a'o latou agava'a mo le RCEP e afua mai i lalo o tulafono a le RCEP o le amataga, o oloa e gaosia atoa mai i latou o le a agavaa fo'i mo le RCEP. tupuaga.

 

O le vaega lona tolu o oloa na gaosia ma mea e ese mai i mea na afua mai:

O le RCEP o lo'o tu'uina mai ai se lisi o tulafono fa'apitoa o oloa na afua mai e fa'amatala auiliili ai tulafono o le amataga e tatau ona fa'aoga mo ituaiga oloa ta'itasi (mo vaega ta'itasi).O tulafono faʻapitoa faʻapitoa o le amataga o loʻo faʻatulagaina i le tulaga o se lisi o tulaga faʻavae e faʻatatau i le gaosiga o mea e le faʻapogai mo oloa uma o loʻo lisiina i totonu o le taʻavale, aemaise lava e aofia ai tulaga taʻitasi e pei o suiga i le faʻavasegaina o tau, vaega tau faʻaitulagi. , tulaga fa'agaioiga fa'agaioiga, ma ta'iala filifilia e aofia ai le lua pe sili atu o ta'iala o lo'o i luga.

O oloa uma e auina atu i fafo eHEALTHSMILE Medical Technology Co., Ltd.tu'uina atu tusi faamaonia o le amataga e fesoasoani ai ia tatou paaga e fa'aitiitia le tau o le fa'atauga ma maua ai le galulue fa'atasi.

Weixin Image_20230801171602Weixin Image_20230801171556RC (3)RCkappframework-FjsfdB(1)(1)WPS图片(1)


Taimi meli: Au-08-2023