Amata mai ia Setema, o le a tuʻuina atu e Saina le leai o se tau o togafitiga i le 98% o tau o mea mai atunuu e 16 e aofia ai Togo.

Amata mai ia Setema, o le a tuʻuina atu e Saina le leai o se tau o togafitiga i le 98% o tau o mea mai atunuu e 16 e aofia ai Togo.

Na faasilasila e le Komisi o Faasologa o le Fono a le Setete e faapea, e tusa ai ma le Faasilasilaga a le Komisi o Faasologa o le Fono a le Setete i le Tuuina atu o le zero-tariff treatment i le 98% o Faasologa o Mea mai Atunuu Laiti Atinae (Faasilasilaga Nu. 8, 2021), ma e tusa ai ma le fefaʻatauaʻiga o faʻamatalaga i le va o le malo o Saina ma malo o atunuu talafeagai, mai ia Setema 1, 2022, Zero tariff o le a faʻaaogaina i le 98% o tau o mea mai le 16 le atinaʻeina o atunuu (LDCS), e aofia ai Togo, Eritrea, Kilipati, Djibouti, Guinea, Cambodia, Laos, Rwanda, Bangladesh, Mozambique, Nepal, Sudan, Atu Solomona, Vanuatu, Chad ma Aferika Tutotonu.

Fa'aaliga atoa:

Fa'asilasilaga a le Komisi o Fa'asologa o le Fono a le Setete i le tu'uina atu o togafitiga e leai se tau i le 98% o tau o mea mai le Ripapelika o Togo ma isi 16 atunu'u.
Faasilasilaga a le Komisi o Lafoga Nu. 8, 2022

E tusa ai ma le Faʻasalalauga a le Komisi o Faʻasologa o le Fono a le Setete i le Tuʻuina atu o Togafitiga e leai se tau i le 98% o Faʻasologa o Mea mai Atunuʻu Leai Atinaʻe (Faʻaaliga Nu. 8, 2021), ma e tusa ai ma le fesuiaiga o faʻamatalaga i le va o le Malo o Saina ma malo o atunuu talafeagai, amata mai ia Setema 1, 2022, I luga o le malo o Togo, eritrea, le malo o Kiripati, le malo o djibouti, le malo o guinea, le malo o Cambodia, le malo faatemokalasi a Lao, le Republic of Rwanda, People's Republic of Bangladesh, the republic of mozambique, Nepal, Sudan, the Solomon islands of the republic of republika, the republic of vanuatu, Chad and the central African Republic and other 16 the less O le fua faatatau o le tau o le zero e sili ona lelei. fa'atatau i le 98% o le tau o mea na fa'aulufale mai i atunu'u atia'e.Faatasi ai ma i latou, o le 98% o lafoga o mea lafoga o loʻo i ai le lafoga o le 0 i le faʻaopoopoga o le Pepa Numera 8 na faʻasalalau e le Komisi o Lafoga i le 2021, o le aofaʻi e 8,786.

Komisi o Faasologa o Tiute a le Fono a le Setete
Iulai 22, 2022


Taimi meli: Aukuso-09-2022